Folie anticondens

O gamă de folii anticondens care acoperă toate nevoile

Rezistenţa şi durabilitatea unui acoperiş de calitate se asigură în primul rând prin alegerea atentă a tuturor materialelor care îl compun. Iar pentru că unul dintre aceste materiale este şi folia anticondens, vă oferim o gamă de folii pentru acoperişuri care să satisfacă toate necesităţiile, indiferent de particularităţile acestora. Adică o folie care să asigure acoperişului cea mai bună rezistenţă împotriva condensului şi a efectelor devastatoare pe care le poate avea umezeala asupra nu numai structurii acoperişului ci chiar a întregii locuinţe.

Folia anticondens pentru acoperişuri se utilizează ca strat de protecţie împotriva umezelii, dar şi a vântului şi chiar şi a prafului. Puteţi alege o folie anticondens concepută în trei straturi, anume o membrană specială de difuziune situată între două straturi de polipropilenă, pentru a vă proteja locuinţa împotriva umezelii care pătrunde, de regulă, sub învelitoare. Sau puteţi alege să vă protejaţi casa cu o membrană cu straturi multiple, formată dintr-un strat de peliculă din polipropilenă metalizată, plasă de polipropilenă și folie de polietilenă. În acest caz veţi reliza o adevărată barieră de vapori, iar stratul metalizat va reflecta radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Iar dacă aveţi nevoie de o folie pentru acoperişuri nemansardate, puteţi opta pentru o folie care să vă protejeze împotriva infiltraţiilor de apă sau a prafului realizată dintr-un material hidrofug conceput pentru a fi utilizat ca strat de control al vaporilor în pereţi sau acoperişuri.

Alege o folie anticondens pentru acoperişuri care să îţi ofere toate avantajele de care ai nevoie

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, gama de membrane de protecţie pe care o punem la dispoziţia dumneavostră le va acoperi, cu siguranţă. Iar acest lucru este deosebit de important pentru orice casă şi orice acoperiş, infiltrarea umezelii putând afecta în aşa măsură o locuinţă încât să o facă, practic, nelocuibilă. Aşa că pentru a-ţi asigura un viitor lipsit de atfel de evenimente nefaste, folia anticondens pentru acoperişuri este soluţia ideală. Deopotrivă în ceea ce priveşte caracteristicile sale tehnice, care asigură un grad ridicat de protecţie pe termen lung, dar şi în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ.

Caracteristicile tehnice variate ale acestor folii, pornind de la cele privind coeficientul de rupere, alungire sau tensiune până la gradele de impermeabilitate şi rezistenţa la vapori, vor asigura locuinţei dumneavoastră exact confortul de care aveţi nevoie, permiţându-vă alegerea cea mai potrivită. Şi, întotdeauna, pe termen lung, indiferent dacă alegeţi o folie multistrat, una termo-reflectorizantă sau o membrană deschisă de difuziune. Sau orice alt model de folie pentru acoperişuri.

În plus, montarea sa va fi şi ea deosebit de avantajoasă pentru că aceste tipuri de folie sunt realizate în aşa fel încât să uşureze considerabil montarea lor, în multe cazuri putâmdu-se monta direct pe termoizolaţie. Adică fără necesitatea formării unui canal de ventilaţie între canal şi termoizolaţie. Performantă, rentabilă şi uşor de montat, folia anticondens Bilka îţi va oferi protecţia completă de care ai nevoie în cele mai avantajoase condiţii. Tocmai pentru că este special concepută să acopere toate nevoile.

Categorii Folii

Folie anticondens

Folia anticondens pentru acoperişuri se utilizează ca strat de protecţie împotriva umezelii, dar şi a vântului şi chiar şi a prafului.

Folie AntiDrop

Folie impermeabilă recomandată pentru acoperişuri nemansardate, protejând împotriva infiltraţiilor de apă sau praf.

Folie ALU

Stratul metalizat reflectă radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Este o barieră de izolație a vaporilor de apă și a vântului.